Oftest stillede spørgsmål

FAQ

Fordendelse

Som udgangspunkt sendes alle pakker med GLS, medmindre du vælger andet ved betaling. Her kan du også vælge om du ønsker hjemmelevering eller levering til en pakkeshop.

Leveringstid

Leveringstiden fremgår normalt under det enkelte produkt. Bestiller du flere forskellige produkter med forskellige leveringstider vil leveringstiden være den for det produkt med den længste leveringstid.
En tommelfingerregel er at de fleste produkter pakkes samme hverdag, hvis bestilt før 14 og sendes næste hverdag.

Specialdesign

Har du en idé til et produkt, eller ny variant af et af vores nuværende produkter kan du sende os mail på kundeservice@juhlsdesign.dk med dit design og specifikationer. Prisen afhænger af om vi ønsker produktet som en del af vores sortiment eller at den udelukkende skal produceres til dig.

Hvordan skal jeg hænge produkterne?

Der bliver medsendt en passende mængde klæbemasse som du kan bruge til, at hænge produkterne på en evt. væg.
Der ydes IKKE garanti for, at klæbemassen faktisk kan holde vores produkter på din væg. Dette er fordi, at overflader kan være forskellige og vanskelige.

Returnering

Se venligst vores politik for returnering her

Hvorfor lugter varerne brændt?

En del af vores varer fremstilles ved, at en laser skærer varer ud af en hel træplade. Derfor får varerne en sort kant og kan have en brændt lugt.
Lugten aftager med tiden.

Hvorfor skal jeg være forsigtig når jeg åbner min pakke?

En del af vores produkter kan være meget skrøbelige.
Dette kan for eksempel være vores navneskilte/bordkort.
Da disse er en sammenhængende tekst, som har nogle ømme punkter.
Derfor gør vi alt for, at pakke din ordre så godt som muligt.
Når du modtager et navneskilt er det sat på en plade med tape.
Den tape skal tages af med stor forsigtighed for ikke at ødelægge skiltet.

Navneskilte/Bordkort

Spørgsmål vedr. navneskilte og bordkort.

Sammenhængende tekst kan ikke indeholde store bogstaver udover det første bogstav. Tilføjer du et stort bogstav midt i et navn bliver det lavet om til et lille bogstav.
Specielle tegn såsom bindestreg eller trykstreg er ok. Trykstregerne som normalt ligger over bogstavet fx: é, bliver trukket ned to den kommer ned sammen med bogstavet. Som udgangspunkt får man ikke prikkerne over j og i med. Ønsker man disse trukket ned i bogstavet som ved trykstregerne angiver man det bare i kommentar feltet inden betaling. 

*Dette gælder selvfølgelig ikke for bordkort som ikke skrives sammenhængende. Dvs. vores hjerte-/ovalbordkort sagtens kan skrives med/uden bindestreg samt med efternavns initial fx. Jette J*

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt os her