Oftest stillede spørgsmål

FAQ

Fordendelse

Som udgangspunkt sendes alle pakker med GLS, medmindre du vælger andet ved betaling. Her kan du også vælge om du ønsker hjemmelevering eller levering til en pakkeshop.

Leveringstiden fremgår normalt under det enkelte produkt. Bestiller du flere forskellige produkter med forskellige leveringstider vil leveringstiden være den for det produkt med den længste leveringstid.
En tommelfingerregel er at de fleste produkter pakkes samme hverdag, hvis bestilt før 14 og sendes næste hverdag.

Se venligst vores politik for returnering her

Får du ikke hentet din pakke i tide, så vil pakken blive sendt retur til os. Derefter refunderer vi din ordre.* Vi fratrækker dog de fragtomkostninger der har været i sammenhæng med returningen. Du betaler altså for returneringen selvom du glemmer at hente pakken.

*Vi refunderer ikke varer med personligtpræg. Dette er gældende for f.eks. vores højdemåler med navn og vores bordkort.

Der bliver medsendt en passende mængde klæbemasse som du kan bruge til, at hænge produkterne på en evt. væg.
Der ydes IKKE garanti for, at klæbemassen faktisk kan holde vores produkter på din væg. Dette er fordi, at overflader kan være forskellige og vanskelige.
Har du ikke fået klæbemasse med kan du nemt bruge almindeligt elfantsnot/læretyggegummi.

Har du en idé til et produkt, eller ny variant af et af vores nuværende produkter kan du sende os mail på kundeservice@juhlsdesign.dk med dit design og specifikationer. Prisen afhænger af om vi ønsker produktet som en del af vores sortiment eller at den udelukkende skal produceres til dig.

En del af vores varer fremstilles ved, at en laser skærer varer ud af en hel træplade. Derfor får varerne en sort kant og kan have en brændt lugt.
Lugten aftager med tiden.

En del af vores produkter kan være meget skrøbelige.
Dette kan for eksempel være vores navneskilte/bordkort.
Da disse er en sammenhængende tekst, som har nogle ømme punkter.
Derfor gør vi alt for, at pakke din ordre så godt som muligt.
Når du modtager et navneskilt er det sat på en plade med tape.
Den tape skal tages af med stor forsigtighed for ikke at ødelægge skiltet.

Spørgsmål vedr. navneskilte og bordkort.

Sammenhængende tekst kan ikke indeholde store bogstaver udover det første bogstav. Tilføjer du et stort bogstav midt i et navn bliver det lavet om til et lille bogstav. - Dette gælder ikke for efternavnsbogstaver ved bordkort.
Specielle tegn såsom bindestreg eller trykstreg er ok. Trykstregerne som normalt ligger over bogstavet fx: é, bliver trukket ned to den kommer ned sammen med bogstavet. Du kan der være problemer ved f.eks. ü her kan man ikke bare trække tegnet ned i bogstavet, derfor fjernes tegnet.

Som udgangspunkt får man prikkerne over j og i med. Ønsker man ikke disse trukket ned i bogstavet som ved trykstregerne angiver man det bare i kommentar feltet inden betaling.

Husk, at bordkortene udskrives præcis som du indtaster dem. Så ønsker du f.eks. at Anne Marie skal skrive i ét langt bordkort, så skal du indtaste det sådan: "AnneMarie", ønskes det i to, så skrives det "Anne Marie". Dette gælder også ved efternavns initial, ønskes det skrevet ind i navnet så indtaster man det: "PeterJ", ønskes bogstavet udskrevet for sig selv, så indtastes det: "Peter J". Det kan selvfølgelig også laves med bindestreg mellem.

Vores produkter bliver skåret med en laser. Derfor får alle vores varer en lækkert mørk kant.

Derudover kan du være ude for at bagsiden af din vare kan have brændmærker. Det er meget normalt. Da vores produkter alligevel kun skal ses fra forsiden så skal du ikke tage dig af det. Nogle varer har også bagsiden fremme, eksempelvis vores fine juletræer. Dem har vi behandlet inden vi sender ud, så brændmærkerne er så minimale som muligt. Det skal siges at egetræ har en højere tendens til at blive brændt end valnød.   

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt os her