Har du fortrudt dit køb?

Skulle du mod vores forventning fortryde dit køb yder vi hos Juhls Design 14 dages returret. De 14 dage starter først fra den dag du har modtaget din ordre. 
*Du skal selv betale for de omkostninger der skulle være for at sende din ordre retur. Som udgangspunkt ydes der ej fortrydelsesret for produkter der er produceret ud fra dine ønsker, herunder højdemålere og medaljeholdere, men kontakt gerne kundeservice for en vurdering.

Køb et returlabel her

Reklamation

Har du modtaget en defekt vare kan du få en ny, eller pengene retur. Send os en mail på kundeservice@juhlsdesign.dk med billeder af den vare du har modtaget. Så hjælper vi dig igennem processen og tager hurtigt stilling til, hvordan sagen skal behandles på bedste vis. Her dækker vi selvfølgelig returomkostningerne.

Krav ved returnering

Husk at varen skal altid være pakket forsvarligt, så den ikke går i stykker. Det er dig som har ansvaret for pakken indtil vi har modtaget den. Et køb kan ikke fortrydes ved at nægte modtagelse af pakke. Afhenter du ikke din pakke inden den bliver sendt tilbage til os, så bliver omkostningerne hertil trukket fra din refundering.