Fodboldspiller Medalje Holder

219,00 kr.

Perfekt til fodboldspillere og sportsentusiaster til at udstille deres medaljer. Vores medaljeholder, tilgængelig i elegant egetræ eller valnød, har et simpelt design, der passer ind i ethvert rum. Inkluderer afstandsstykker for en flottere præsentation.

    Reset options

    *Navn:

Kender du en fodboldspiller der mangler et sted til at udstille sine flotte medaljer?

Med denne medalje holder fra Juhls Design kan man hænge op til 16 flotte medaljer.
Medalje holderen er lavet med et simpelt udseende så den passer ind i alle rum. Derudover kan du få medalje holderen enten egetræ eller valnød.

Medalje holderen måler omtrent 43 x 17 cm og hænges nemt op med skruer (Skruer medfølger ikke). Derudover medfølger der afstandsstykker så medaljeholder ikke flugter med væggen.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur