Fødselstavle i træ

249,00 kr.

Fødselstavlen lavet af fineret træ vil være et æstetisk tilføjelse til ethvert hjem. Denne tavle er ideel til at fejre den nye tilføjelse til familien. Her kan du nemlig få graveret personlige detaljer, såsom navn, vægt, længde og fødselsdato og tidspunkt. Derudover er tavlen også formet som en baby bodystocking

Fejr den nye lille på en smuk og personlig måde med denne unikke fødselstavle lavet af finere træ, enten valnød eller egetræ. Den vil være et værdifuldt minde for din familie i årene fremover.

Tavlen kan hænges op en snor eller klæbemasse, eller helt alternativt stå op ad væggen eller andre ting.

Den måler 26 x 23 cm.

 • Materiale*

  Reset options

  Navn*

  Dato*

  Vægt*

  Længde*

  Dag*

  Tidspunkt*

Fremstillingstiden på denne vare er: 0-2 dage

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur