Højdemåler Til Børn - Træ - Juhlsdesign

Højdemåler til børn – træ

Fra: 299,00 DKK

Både som forældre og barn er det altid sjovt og hyggeligt at kigge tilbage på barnets udvikling.
Med vores personlige og simple højdemåler kan du følge dit barns udvikling. Med vores alderspile, kan du markere markere dit barns udvikling hvert eneste år fra de er 60 cm indtil de måler 140 cm. Selve pladen måler 85×19 cm.
Langs siden af højdemåleren kan du få graveret dit barns navn og dermed gøre den endnu mere personlig. Kombinér højdemåleren med vores fine alderspile og sæt minder år efter år.
Det er den perfekte gave til et barnedåb.

I toppen af højdemåleren er der udskåret to huller så du nemt kan sætte en snor i og hænge den op på væggen.
Højdemåleren kan laves i 3 meget smukke materialer.
Valnød, som giver en dejlig blød glød fra sig. Den fine og lyse egetræ. Til sidst har vi vores silkebløde matsorte akryl.

EgetræEgetræ
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød
Ryd
    Reset options

Fremstillingstiden på denne vare er: 0-2 dage

Du kunne også være interesseret i...

EgetræEgetræ
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød
Fra: 99,00 DKK

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur