Husnummer Med Navn

Fra:98,00 kr.

Opgrader din boligs udseende og giv et personligt præg med vores "Husnummer Med Navn". Dette unikke og elegante husnummer i akryl er den ideelle måde at skabe et varigt førsteindtryk for alle, der besøger dit hjem. Med muligheden for at tilføje dit eget navn eller efternavn bliver dit husnummer mere end bare en adresseangivelse; det bliver et personligt statement.

  • *Størrelse

    *Materiale

    Reset options

    *Ophæng


    *Dit husnummer

    *Tekst

Fremhævede Funktioner:

  • Personlig Tilpasning: Vores husnummer med navn tilbyder en unik tilpasning, der lader dig indgraverer dit eget navn eller efternavn, hvilket gør dit husnummer enestående og indbydende.
  • Høj Kvalitet Akryl Materiale: Lavet af premium akryl, er vores husnumre designet til at modstå vejrets udfordringer. Dens holdbarhed sikrer, at dit husnummer vil se fantastisk ud i mange år fremover.
  • Let Vedligeholdelse: Takket være det kvalitetsmæssige akrylmateriale er vores husnumre lette at vedligeholde. De bevarer deres skønhed over tid, selv med minimal indsats.
  • Nem Installation: Vi forstår vigtigheden af enkel installation. Derfor inkluderer vi alt nødvendigt monteringsudstyr, herunder rawplugs og skruer. For en endnu mere strømlinet udseende, tilbyder vi også muligheden for at tilkøbe skjulte ophæng.
  • Holdbarhed og Stil: Det moderne design kombineret med robust materiale giver ikke kun et stilfuldt udseende men også en langvarig kvalitet.

Ideel til Enhver Bolig: Uanset om du bor i et byhus, en lejlighed, eller et landsted, vil vores husnummer med navn tilføje en charmerende og personlig touch til din bolig. Det er den perfekte måde at byde gæster velkommen og demonstrere din sans for stil og individualitet.

Bestil Dit Unikke Husnummer I Dag: Vent ikke længere med at skille dig ud fra mængden. Vores husnummer med navn er den ideelle kombination af funktionalitet, stil og personlig udtryk. Bestil dit i dag og gør din adresse til noget helt særligt!

Din tekst vil altid blive skrevet på det bagerst nummer, hvis dit husnummer består af mere end 2 tegn.

Vægt 0,2 kg
Størrelse

20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur