Sky Med Fødselstal

189,00 kr.

  • *Materiale

    Reset options

    Navn

    Tekst til skyer

Drømmeskyen, en fortryllende dekoration til babyværelset, der bringer en legende og drømmende atmosfære ind i ethvert rum. Vores produkt er formet som en sky, der er omgivet af søde små skyer, der hænger ned fra den. Lad Drømmeskyen svæve over dit barns krybbe og skabe et magisk univers fyldt med fantasi og søde drømme.

Som et personligt touch kan du også tilpasse Drømmeskyen. Vælg at få dit barns navn indgraveret på skyen for at gøre det til en unik og betydningsfuld dekoration. Drømmeskyen kan også tilpasses med indgraveringer på de små skyer, hvor du kan tilføje særlige detaljer som fødselsdato, vægt eller endda en personlig besked. Skyen måler 30 x 17 cm og snor følger ikke med.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur