Herre og Dame toiletskilt

150,00 DKK

Toiletskilt af Herre og Dame dekorationer

Dekoration til toiletdøren i hjemmet, produceret i smukt finér.

De to skilte måler 12 cm højt. Derudover passer de perfekt med vores sammensæt selv bogstaver, hvor du evt. kan få bogstaverne WC eller TOILET.

Personliggør dit hjem med forskellige dekorationer fra Juhls Design. Pynt dit køkken med en KOKKEHUE fra Juhls Design.

Ryd

Toiletskilt af Herre og Dame dekorationer til toiletdøren i hjemmet. produceret i smukt finér. De to skilte måler 12 cm højt.

Personliggør dit hjem med forskellige dekorationer fra Juhls Design. Pynt dit køkken med en KOKKEHUE fra Juhls Design.

Juhls Design er en dansk familieejet design virksomhed, med egen produktion og salg af dansk designede kvalitetsprodukter til de danske hjem.

Hos Juhls Design er topkvalitet essentielt, hvorfor at der er stort fokus på hvert element i forsyningskæden – Hele vejen fra vores leverandører til vores kunder. Vi håndplukker materialer til produktionen og kvalitetstjekker de færdige varer inden vi sender dem til vores kunder.

Du kunne også være interesseret i...

199,00 DKK
From 25,00 DKK

Dansk fremstilling og design

Juhls Design er en lille familieejet virksomhed, som er drevet af familien Juhl.Virksomheden opstod som et resultat af corona-kedsomheden i 2020.Vi grundlagde Juhls Design i 2020, og vores drøm var og er at skabe flotte bæredygtige dekorationer til hjemmet. Derfor planter vi også et træ for hver ordre, som aflægges på vores webshop. Sammen skåner vi miljøet.
herre dame toiletskilt egetræ
Juhlsdesign
Kurv
  • Du har ingen varer i din kurv