Kaffebar skilt

Fra: 109,00 DKK

Kaffebar skilt vægdekoration i træ.

Tekstdekorationen passer perfekt ind i køkkenet eller det separate kaffebarhjørne i huset. Dekorér og skab personlighed hjemme hos dig selv med dekorationer fra Juhls Design.
Til kaffebar skiltet passer vores kaffekop og andre bogstaver perfekt ind. Sammen skaber det, det bedste kaffebar skilt til kaffehjørnet, som giver din bolig en hyggelig atmosfære.

Teksten måler cirka 7,5 x 27 cm.

EgetræEgetræ
MahogniMahogni
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød
Ryd

Fremstillingstiden på denne vare er: 0-2 dage

INDRET DIN KAFFEBAR DERHJEMME

Hos Juhls Design fylder kaffebaren og køkkenet meget. Det er her mange minder skabes og kaffekopper drukket. Her har du muligheden for at dekorere din kaffebar med en flot vægdekoration i træ eller akryl. Vi har 3 forskellige træsorter eg, valnød og mahogni.
Til kaffebaren passer vores flotte bogstaver perfekt ind. Og vores store og små Koziol Orion kupler med bagplade, hvor du kan opbevare din kaffe, the eller kakao.

Kaffebar skilt dekoration. – tekstdekorationen passer perfekt ind i køkkenet eller det seperate kaffebar hjørne i huset. Dekorér og skab personlighed hjemme hos dig selv. Til denne dekoration passer vores kaffekop og andre bogstaver perfekt ind.

Hos Juhls Design har vi mange forskellige dekorationer til din kaffebar – Og er du ikke til kaffe, så har vi også noget til dig, der er tedrikker. Vores kaffebar og de mange andre skilte og dekorationer vi har, kan fås i forskellige træsorter og i sort akryl. Du finder altså uden tvivl inspiration til alle dele af din bolig. Find inspiration til din kaffebar på vores instagram.

Vægt 0.05 kg

Du kunne også være interesseret i...

EgetræEgetræ
MahogniMahogni
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød
Fra: 25,00 DKK
EgetræEgetræ
MahogniMahogni
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød
Fra: 79,00 DKK

Dekorationer

KOKKEHUE Dekoration

Fra: 79,00 DKK
Fra: 240,00 DKK

Dansk fremstilling og design

Juhls Design er en lille familieejet virksomhed, som er drevet af familien Juhl.Virksomheden opstod som et resultat af corona-kedsomheden i 2020.Vi grundlagde Juhls Design i 2020, og vores drøm var og er at skabe flotte bæredygtige dekorationer til hjemmet. Derfor planter vi også et træ for hver ordre, som aflægges på vores webshop. Sammen skåner vi miljøet.
herre dame toiletskilt egetræ