Kaffebar skilt

Fra:109,00 kr.

Fremstillingstiden på denne vare er: 0-2 dage

Kaffebar skilt vægdekoration i træ.

Tekstdekorationen passer perfekt ind i køkkenet eller det separate kaffebarhjørne i huset. Dekorér og skab personlighed hjemme hos dig selv med dekorationer fra Juhls Design.
Til kaffebar skiltet passer vores kaffekop og andre bogstaver perfekt ind. Sammen skaber det, det bedste kaffebar skilt til kaffehjørnet, som giver din bolig en hyggelig atmosfære.

Teksten måler cirka 7,5 x 27 cm.

INDRET DIN KAFFEBAR DERHJEMME

Hos Juhls Design fylder kaffebaren og køkkenet meget. Det er her mange minder skabes og kaffekopper drukket. Her har du muligheden for at dekorere din kaffebar med en flot vægdekoration i træ eller akryl. Vi har 3 forskellige træsorter eg, valnød og mahogni.
Til kaffebaren passer vores flotte bogstaver perfekt ind. Og vores store og små Koziol Orion kupler med bagplade, hvor du kan opbevare din kaffe, the eller kakao.

Kaffebar skilt dekoration. – tekstdekorationen passer perfekt ind i køkkenet eller det seperate kaffebar hjørne i huset. Dekorér og skab personlighed hjemme hos dig selv. Til denne dekoration passer vores kaffekop og andre bogstaver perfekt ind.

Hos Juhls Design har vi mange forskellige dekorationer til din kaffebar – Og er du ikke til kaffe, så har vi også noget til dig, der er tedrikker. Vores kaffebar og de mange andre skilte og dekorationer vi har, kan fås i forskellige træsorter og i sort akryl. Du finder altså uden tvivl inspiration til alle dele af din bolig. Find inspiration til din kaffebar på vores instagram.

Vægt 0,05 kg

Du kunne også være interesseret i...

+
Ikke på lager
EgetræEgetræ
ValnødValnød
349,00 kr.
EgetræEgetræ
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød
Fra:79,00 kr.
EgetræEgetræ
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød

Dekorationer

Kokkehue Dekoration

Fra:79,00 kr.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur