Koziol Orion kuppel med bagplade

Fra: 240,00 DKK

Koziol Orion Kuppel med bagplade.

Til køkkenet, børneværelset eller noget helt tredje.

Kuplerne fra Koziol Orion er perfekte til opbevaring, da der følger en smuk bagplade med i træ. Her kan du vælge mellem egetræ, valnød eller mahogni.
Sammen med kuplerne kan du også købe et navneskilt eller anden tekst af træ og skabe en endnu mere personlig dekoration til hjemmet.

Mange måder at opbevare på med en Koziol kuppel. Om det er til kaffen i køkkenet eller sokkerne på børneværelset, så passer en koziol kuppel perfekt ind. Specielt med den flotte bagplade.

Har du allerede en kuppel, men mangler bare en bagplade? Se mere her.

Den store kuppel måler 32,7 cm i diameter, og bagpladen måler 33,5 cm i diameter.
Den lille kuppel måler 22,5 cm i diameter og badpladen måler 23,5 cm i diamaeter

Ryd
    Reset options

Fremstillingstiden på denne vare er: 0-2 dage

UNIK OPBEVARING MED KOZIOL KUPLER

Unik og sjov opbevaring med display kupler fra Koziol Orion. Hos Juhls Design får du ikke bare kuplen, som er produceret i Tyskland af Koziol, men også en bagplade fremstillet af Juhls Design.
Kuplen er en elegant og moderne måde at opbevare på. Sammen med kuplen passer vores kaffebar perfekt. Med vores small kuppel kan du nemt opbevare din kaffe, the eller kakao tæt ved kaffebaren.

På dansk kender vi disse kupler som bobler eller display. Kombineret med den unikke bageplade fra Juhls Design skaber du en elegant måde at opbevare små genstande på. Vi bruger den selv til kaffekapsler og vatrondeller.

Ligesom os går Koziol også ind for ansvarlighed for miljøet. De bruger termoplast som er genanvendeligt, og alt spild bruges til andre dele af produktionen. Hos Juhls Design er alt vores finér FSC-mærket og vi undgår så vidt som muligt alt spild. Læs mere her. Læs mere om Koziol her.

Vægt 0.92 kg
Materiale

Egetræ, Mahogni, Valnød

Du kunne også være interesseret i...

Fra: 149,00 DKK
EgetræEgetræ
MahogniMahogni
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød
Fra: 25,00 DKK
EgetræEgetræ
MahogniMahogni
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød

Dekorativt tekst

Kaffebar skilt

Fra: 109,00 DKK

Dansk fremstilling og design

Juhls Design er en lille familieejet virksomhed, som er drevet af familien Juhl.Virksomheden opstod som et resultat af corona-kedsomheden i 2020.Vi grundlagde Juhls Design i 2020, og vores drøm var og er at skabe flotte bæredygtige dekorationer til hjemmet. Derfor planter vi også et træ for hver ordre, som aflægges på vores webshop. Sammen skåner vi miljøet.
herre dame toiletskilt egetræ