Milepælsbrikker Til Baby – Rund

199,00 kr.

Vores milepælsbrikker er perfekte til at fange og bevare minderne om dit barns første år. Brikkerne kommer med teksten 1 måneder og op til 12 måneder. Du kan nemt tage et billede af dit barn og vise, hvor gammel det er. Brikkerne er lavet af finér, der er holdbart og kan bruges igen og igen.
De er en fantastisk gave til nybagte forældre, eller dem som venter et. Brug dem til at fange det første smil, eller første gang babyen kravler. Milepælsbrikkerne er en unik måde at bevare minderne om dette særlige år i livet.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur