Servietring til Jul – Nissehue

17,00 kr.

Træk festbordet op med en hyggelig note denne jul med vores Nissehue servietring. Dette unikt designede stykke, skåret præcist fra 4 mm egetræs eller valnøds finér, fanger hjertet af skandinavisk juletradition. Med sin fine struktur og håndværk, vil denne servietring ikke kun holde dine servietter på plads, men også tjene som en samtalestarter. Hvert stykke er lavet med passion og præcision af Juhls Design i vores danske værksted, og sikrer dig et produkt af høj kvalitet.

Du kan gøre julen endnu mere personlig med vores forskellige bordkort.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur