Æresport Skilt Med Egen Tekst Dobbelthjerte

289,00 kr.

  • *Materiale

    Reset options

    *Tekst

Kærlighedens Æresport med dobbelthjerte er ikke blot en dekorativ udsmykning, den symboliserer også en hædersbevisning og forherligelse af kærligheden. Hvad enten det drejer sig om et ægteskab, hvor det nygifte par skrider igennem buen som en repræsentation af deres friske forbindelse, eller det er en fest for et jubilæum, hvor buen tjener som et centralt element og en påmindelse om den fortsatte kærlighed, vil dette element bidrage med en særlig romantisk nuance og dybde til enhver lejlighed. Hyldestbuen måler 35 x 30 cm.

Buen kan personliggøres med din egen unikke besked. Der er mulighed for at tilføje 3 separate linjer med betydningsfulde ord på æresporten.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur