Æresport Skilt Med Egen Tekst i Træ

289,00 kr.

  • *Materiale

    Reset options

    *Tekst

Kærlighedens Æresport er ikke kun en smuk dekoration, den er også en måde at hylde og fejre kærligheden. Uanset om det er et bryllup, hvor brudeparret passerer gennem porten som et symbol på deres nye ægteskab, eller det er en jubilæumsfest, hvor porten fungerer som et blikfang og et minde om den vedvarende kærlighed, vil dette produkt tilføje en ekstra touch af romantik og betydning til enhver begivenhed. Æresporten måler 35 x 31 cm.

Du kan udfylde æresporten med din helt egen tekst. Her får du nemlig 3 forskellige linjer på æresporten du kan fylde med vigtige ord.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur