Koziol Orion kuppel med bagplade – Small

249,00 kr.

Koziol Orion Kuppel med bagplade – Small.

Til køkkenet, børneværelset eller noget helt tredje.

Kuplerne fra Koziol Orion er perfekte til opbevaring, da der følger en smuk bagplade med i træ. Her kan du vælge mellem egetræ, valnød eller mahogni.
Sammen med kuplerne kan du også købe et navneskilt eller anden tekst af træ og skabe en endnu mere personlig dekoration til hjemmet.

Mange måder at opbevare på med en Koziol kuppel. Om det er til kaffen i køkkenet eller sokkerne på børneværelset, så passer en koziol kuppel perfekt ind. Specielt med den flotte bagplade.

Har du allerede en kuppel, men mangler bare en bagplade? Se mere her. Eller ønsker du den i large?

Den lille kuppel måler 22,5 cm i diameter og badpladen måler 23,5 cm i diamaeter

UNIK OPBEVARING MED KOZIOL KUPLER

Unik og sjov opbevaring med display kupler fra Koziol Orion. Hos Juhls Design får du ikke bare kuplen, som er produceret i Tyskland af Koziol, men også en bagplade fremstillet af Juhls Design.
Kuplen er en elegant og moderne måde at opbevare på. Sammen med kuplen passer vores kaffebar perfekt. Med vores small kuppel kan du nemt opbevare din kaffe, the eller kakao tæt ved kaffebaren.

På dansk kender vi disse kupler som bobler eller display. Kombineret med den unikke bageplade fra Juhls Design skaber du en elegant måde at opbevare små genstande på. Vi bruger den selv til kaffekapsler og vatrondeller.

Ligesom os går Koziol også ind for ansvarlighed for miljøet. De bruger termoplast som er genanvendeligt, og alt spild bruges til andre dele af produktionen. Hos Juhls Design er alt vores finér FSC-mærket og vi undgår så vidt som muligt alt spild. Læs mere her. Læs mere om Koziol her.

Vægt 0,92 kg

Du kunne også være interesseret i...

EgetræEgetræ
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød

Dekorativt tekst

Kaffebar skilt

Fra:109,00 kr.
Fra:149,00 kr.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur