Medaljeholder med egen tekst

219,00 kr.

Den bedste måde at fremsive dine medaljer på!
Denne medaljerholder er perfekt til at fremvise dine medaljer fra alle slags sportsgrene.

Eksempler på tekster du kan skrive:
- Sportsgren eg. FODBOLD
- Navn + Medaljer
- Fulde navn

    Reset options

    *Navn:

Søger du en enkel og personlig måde at fremvise dine eller dit barns medaljer? Vores medaljeholder giver mulighed for at tilføje et navn, en dato eller en inspirerende besked, så hver medalje hænger sammen med en speciel betydning.

Medaljeholderen harmonerer ind i ethvert rum og bliver en diskret, men betydningsfuld del af dit hjem.

Med dens omtrentlige størrelse på 45 x 17 cm tilbyder medaljeholderen plads til en flot udstilling, og den kan let monteres på væggen med skruer (skruer medfølger ikke). Den inkluderede afstandsstykker giver et svævende look, der tilføjer en ekstra dimension til præsentationen.

Vælg mellem egetræ eller valnød for at matche din stil og gør denne medaljeholder til et unikt minde om de specielle øjeblikke i dit barns liv.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur