SOV GODT – Dekoration

Fra:140,00 kr.

SOV GODT bogstaver i træ eller akryl

Pynt dit barns seng med den søde tekst SOV GODT. Teksten kan kombineres med vores puslepiktogram eller fødder og skab en helt unik atmosfære.

Gør det sjovere at skifte ble og skab hyggelige stunder på værelset og i puslerummet. Find mere til baby-/børneværelset her. Der kan finde en masse inspiration til at personliggøre værelset med flotte dekorationer og navneskilte.

Du kunne også være interesseret i...

EgetræEgetræ
Sort akrylSort akryl
ValnødValnød

Badeværelset

Puslepiktogram

Fra:79,00 kr.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur

SOV GODT – Dekoration

Bokstäver för att sova gott i trä eller akryl

Dekorera ditt barns säng med den söta texten SOV GODT. Texten kan kombineras med vårt piktogram eller våra fötter för att skapa en unik atmosfär.

Gör det roligare att byta blöja och skapa mysiga stunder i rummet och i gosrummet. Här hittar du mer för baby- och barnrummet. Du kan hitta mycket inspiration för att göra rummet personligt med vackra dekorationer och namnskyltar.