Personlige juleophæng med navn – Stjerne

Fra:65,00 kr.

    Reset options

    Se skrifttyperne længere nede på siden, eller tryk her.

Fremstillingstiden på denne vare er: 2-7 dage

Pynt juletræet med de flotte personlige juleophæng, i stjerneform, med navn.
De flotte julekugler er lavet af træ eller akryl. Af træ kan du vælge mellem egetræ og valnød, valnød er vores personlige favorit. Valnødtræet har en smuk varm farve som passer ind i julestuen.

Du kan skrive lige hvad du har lyst til i kuglen, det kunne være dine børns navne, bedstefar, din hunds navn eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Vi bruger personligt disse stjerneformede juleophæng til at mindes om de, som ikke er ved os længere.

Det kan også være den perfekte gave til en du holder af, eller bruges som bordkort som gæsterne kan tage med hjem som evigt minde om din julefest.

*OBS snor følger ikke med og alle akryl kan kun købes i den store størrelse* Derudover anbefaler vi MAKS 9 bogstaver til de små kugler, ellers kan de ikke stå sammenhængende.

Skrifttype 1
Skrifttype 2
Skrifttype 3
Vægt 0,01 kg

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur