Svømmer – Medalje Holder Med Navn

219,00 kr.

    Reset options

    *Navn:

Fremstillingstiden på denne vare er: 2-7 dage

Kender du en med passion for svømning, der har brug for det perfekte sted til at vise fremgang, præstationer og sejre i form af flotte medaljer?

Vores medalje holder tilbyder plads til op til 16 medaljer, hvilket gør den ideel til at vise en imponerende samling af svømmemedaljer.
Medalje holderen er mere end barepraktisk opbevaring, den er en æstetisk fornøjelse. Den er designet med enkelthed for øje, hvilket sikrer, at den smelter ubesværet ind i ethver rum. Uanset om det er i svømmerens personlige rum, stuen eller endda i svømmeklubbens lokaler.

Medalje holderen har en størrelse på cirka 45 x 17 cm, hvilket giver tilstrækkelig plads til at vise medaljer i forskellige størrelser og former. Den er nem at hænge op på væggen ved hjælp af skruer (skruer medfølger ikke), og for at sikre den perfekte præsentation inkluderer vi afstandsstykker, der holder medalje holderen svævende lidt væk fra væggen.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur