Fodboldspiller Medalje Holder – Pige

219,00 kr.

    Reset options

    *Navn:

Er din unge fodboldstjerne klar til at vise hendes præstationer?

Vores elegante medaljeholder fra Juhls Design er den perfekte løsning til at udstille op til 16 af hendes mest betydningsfulde fodboldmedaljer. Designet med en fin og enkel æstetik, passer den smukt ind i ethvert rum og tilbyder et personligt touch, hvad enten det er valget af egetræ eller valnød.

Denne medaljeholder, der måler ca. 45 x 17 cm, installeres nemt på væggen med et par skruer (bemærk, skruer medfølger ikke), og kommer med afstandsstykker, som sikrer at den elegante holder skiller sig ud med en moderne ‘svævende’ effekt.

Gør plads på væggen til en samling, der repræsenterer hendes passion på fodboldbanen.

Missionen og vores værdier

Missionen hos Juhls Design er, at designe og fremstille smukke og unikke interiør dekorationer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Vi sikre også en gennemført bæredygtig produktion, da vi har styr på alle processer. Alle vores varer produceres af os, på eget værksted, så vi er i fuld kontrol. Vi stiller også store krav, om bæredygtighed, til vores leverandører.

Hos Juhls Design får du ikke bare produkter af høj kvalitet, det er også bæredygtigt. Så du kan have ro i maven når du handler hos os, sammen skåner vi miljøet mest muligt.  

 

Garder figur